Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
En popüler rastgele programlar

» Aston
» Nero DVD Speed
» Bounce Spam Mail
» Kolayca Lig Fiksturu Programi
» MedianSoft Joiner-Converter Full
» Fono Modern Sozluk
» Getleft Linux
» Emlak Programi
» Registry Rescue
» NamazVakti
» TempLAB
» DiabloSampler
» Hasta Takip 2005
» RAM Saver Pro
» Pdf Donusturucu DoPDF 5.0.218
Editörlerimizin Seçtiği Programlar

Cozum3B 1.0
Uretici aciklamasi:Cozum3B, 3 boyutlu fonksiyonlari cozumlemek ve 3 boyutlu yuzeysel cizge biciminde ekrana dokumlemek amaciyla tasarlanmistir. Bu uygulama, genclere Matematigi sevdirebilecek bir aractir. Cozum3B, Windows 2000-XP-NT de en dusuk 1024x768 ekran cozunurlugunde calistirilmak uzere tasarlanmistir. Windows 98-ME isletim sistemlerinde yuzeylerin renkli cizdirilmesi haricindeki ozellikler aynen kullanilabilir. Tamamen Turk yapimi ve Turkce olan Cozum3B, binlerce dolarlik Mathcad, Matlab gibi matematik programlarinin en onemli ozelliklerinden ikisi olan fonksiyon cozumleme ve 3 boyutlu dokumleme ozelliklerini gerceklestirebilir. Cozum3B, Turk muhendislerinin basarilarindan biridir. Cozum3B, basit yapisi sayesinde ilkogretim, Lise ve hatta evrenkent seviyesindeki ogrencilerin 3 boyutlu fonksiyonlari kavrayabilmelerini kolaylastirabilir. Ogrencilerin isini kolaylastirdigi gibi ogretmenlerin de isini kolaylastirabilir. c = f( a,b ) seklinde girilen fonksiyon, simdilik sinus, kosinus, tanjant, eksponansiyel, mutlak deger ve karekok islemleri ile bilinen 4 islemi desteklemektedir. Cozum3B kullaniciya, yuzeye istenen acidan bakabilme, ornekleme araligini ve yuzey cozunurlugunu degistirebilme, renkli ya da renksiz, cizgiler ya da noktalardan olusan yuzeyler cizdirebilme ve trigonometrik aci birimini (derece-radyan) secebilme gibi esneklikler sunar. Cozum3B, EMO-Bursa subesinin duzenledigi Ozgun Proje Yarismasi’nda Mansiyon odulune sahiptir.
Programı Üreten : Sems Yazilim
Yazılım Lisanı : Turkce
Programın Versiyonu: : 1.0
Dosya Boyutu : 409 Kb Kb
Programı İndir
 
[ Full Gezginler İndir'den Haberler ]
Değerli ziyaretcimiz, Hoşgeldiniz. Full gezginler indir sitemize 10bin civarında güncel ve yasal program eklenmiştir. Programların hepsinide legal bir şekilde güvenle indirebilmeniz için sizler için programların hepsini antivirüs taramasından geçirdik. Yinede her ihtimale karşı güvenlik programları ile indirdikten sonra taramanız menfaatiniz için önemlidir.
Ek olarak sitemize yukardaki menüden program ekleme tavsiyesinde bulunabilirsiniz.
Yeni Eklenen 15 Program
SuperScan
Microsoft Yeni Turk Lirasi
Antarctic Adventure
Diji Album
Telefon Defterim 1.0
HyperBowl Arcade Edition De
Ballmaster
Prof Ticari (On Muhasebe DO
IP Armor
Soldat Turkce Bot Yamasi
Winter Dreams Screensaver
Finansal Cozum Programi
AVIedit
YahooChess2PGN Converter
Alchemy 3D Screensaver


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi